Pingstkyrkan i Karlstad söker nu en Barnpastor eller Barnledare till vår kyrka. 

Du som brinner för barn och unga i församlingen är välkommen att höra av Dig till oss.

Vår vision är att ”Vi vill vara en församling som älskar Gud och älskar människor. En växande gemenskap där människor kommer till tro och blir efterföljare till Jesus.”

Vårt mål är att vara en relevant kyrka mitt i samhället, som är gränsöverskridande och jobbar med ledarskap och lärjungaskap. Vårt mål är att ha en gynnsam församlingskultur där ”Nästa generation växer”.

I tjänsten ingår bland annat att ansvara för söndagsskolan (VIP-kids) och Friday club (för barn 10-13 år) samt medverkan i gudstjänster, och olika familjesatsningar och läger. Tjänsten kan också anpassas en del efter dina personliga gåvor.

Vi söker nu dig som vill vara ledare för barn och unga och som tillsammans med oss vill vara med och bygga Guds rike. I personalteamet som du skulle ingå i, finns också en ungdomspastor, en föreståndare, en vice föreståndare, en administratör, en språkcaféansvarig och teamare.

Välkommen att kontakta oss för mer information och samtal om vad tjänsten kan innebära.

Kontakta vår pastor Sam Wohlin 070- 224 91 54
eller på mejl sam.wohlin@pingst.se