Vi har aktiviteter för barn varje söndag, men även regelbundna träffar på fredagar.

Söndagsskola

Varje söndag har vi verksamhet för alla barn. Barnen är med på gudstjänsten i kyrksalen första 20 minuterna. Sedan går barnen iväg till sina egna gudstjänster på Barnkul eller Together. Varje söndag får barnen vara med och samla in pengar till barnhemmet Vida Nueva i Bolivia.

Barnkul är för barn mellan 3-6 år. Där får barnen ta del av dagens bibelberättelse, leka och be tillsammans. Efter samlingen får man pyssla, sporta eller leka.

Together är för de äldre barnen 7-12 år. De har först en samling där de får lära sig mer om en bibelberättelse och be tillsammans. Sedan får man välja att vara med på olika aktiviteter, så som sport, spel, pyssel m.m.

För de minsta barnen 0-3 år finns en lekhörna i caféet där föräldrarna kan lyssna på predikan medans barnen leker.

Friday Club

Friday Club är för dig som går i mellanstadiet, alltså årskurs 4-6. Vi ses 2 fredagar i månaden kl 17.30-19.30. Vi har olika happenings varje gång, och har alltid en kortare samling samt mat/fika. För att få info om vad som händer på Friday Club via sms, vänligen hör av dig till Paulina Nyström, 070- 335 00 17. Du kan även följa fridayclubkarlstad på Instagram.

Barnloppis

En gång per termin anordnas det en Barnloppis i våra lokaler. För mer information, se Barnloppis Pingstkyrkan Karlstad på Facebook, eller maila till kontakt@barnloppiskarlstad.se.