Vi har både regelbundna samlingar och evenemang så som skidläger och konferensresor.

Unity

Varje fredag är du som går i årskurs 7 och uppåt välkommen på våra ungdomssamlingar som vi kallar Unity! Unity betyder enhet eller sammanhållning, och det är precis det skapa och bygga när vi ses.

Här har vi fokus på gemenskapen. Dels med varandra, men också med Jesus. Bön, undervisning, andakt, café, olika happenings varje vecka, lekar och annat gött är sånt som står på schemat. Ibland drar vi iväg till andra ställen eller kyrkor, så håll dig uppdaterad via sociala medier vad som gäller. Du kan också få sms varje vecka om vad som händer på Unity. Hör av dig till ungdomspastor Sofie Degeryd om du vill ha dem. Annars finns Unity på Facebook och Instagram (@unitykarlstad).

Vi träffas kl 19 i kyrkans lokaler, och du är så välkommen att hänga på! Självklart kan du dra med din kompis till kyrkan. Tillsammans är vi Unity!

Konfirmation

Tillsammans med Korskyrkan i Karlstad har vi en konfa från hösten 2017 till våren 2018. Konfa är en grundkurs i kristen tro som du kan gå när du går i årskurs 8 eller 9. Vi går igenom bibelns berättelser och diskuterar hur vi kan leva våra liv tillsammans med Jesus och bli efterföljare till honom. I konfa-undervisningen igår också att gå på gudstjänster och ungdomssamlingar. Info om nästa års konfa kommer under våren.

Smågrupp

För dig som har gått konfa och vill bygga vidare på din tro har vi en smågrupp för tonåringar. Vi ses onsdagar varannan vecka hemma hos varandra. Där läser vi bibeln tillsammans och diskuterar det vi läst. Ett tillfälle att lyfta och samtala kring frågor om tron. Vi tror att bön gör skillnad, därför tar vi alltid tid att be för varandra. Vill du vara med i en smågrupp? Hör av dig till Sofie Degeryd.

Trysil 18

Under sportlovet har vi som tradition att åka på skidläger till Trysil, så även 2018! Inom kort släpps anmälan och på vår hemsida foljmedtilltrysil.nu kommer information upp när det närmar sig. Boka redan nu in vinterns roligaste vecka!

Senaste nytt

Bilder från vår episka fest 14 okt 2017!
Foto: Gustav Morin & Mathilda Soto
...

Bilder från vår episka fest 14 okt 2017! Foto: Gustav Morin & Mathilda Soto

View on Facebook

Unity har blivit med ny logga, whoppa! En episk releasefest är över, och snaaart kommer du få se lite bilder från kvällen 🙌🏼🎉 ...

View on Facebook

UNITY Karlstad har uppdaterat sitt omslagsfoto. ...

View on Facebook

UNITY Karlstad har uppdaterat sin profilbild. ...

View on Facebook

Idag är sista dagen att anmäla dig eller din kompis till vår episka fest och övernattning! Senare idag kommer en packlista för er son har anmält sig.
Anmälan görs genom sms till Sofie på 070-9689557.
Finmiddag, lekar, quiz, lovsång med Filip och Joline (bara en sån sak!), release av ny logga, invigningstal, och en allmänt skön övernattning på det!
DETTA VILL INGEN MISSA!
Hoppas vi ses imorrn kl 19! 🎉
...

UNITY releaseparty och sleepover

oktober 13, 2017, 7:00e m

Kära vänner! Tiden har kommit, det är dags att inviga "Hamnen" på riktigt, och hur gör man det på bästa sätt? Jo, med ett fett releaseparty som toppas av en övernattning!!!!! Vi kommer ses i kyrkan kl 19 på fredag den 13/10. Käka finmiddag, snacka, spexa och ha det allmänt festligt! Kom och gör nått kul! Då kommer vi också presentera Unitys nya logga (BAAM) och upplägg för resten av terminen, iiiiiiiih! När kvällen blivit natt blåser vi upp våra luftmadrasser och sover över i kyrkan. Episk frukost på morgonen, och så avslutar vi runt kl 12. DETTA VILL INGEN MISSA! Dygnet kostad 100:- och då ingår allt du kan tänkas behöva. Du måste anmäla dig till Sofie på 070-9689557, det räcker alltså inte med att attenda i eventet. När du är anmäld får du med info om vad du ska packa med oså. SPREAD THE WORD, låt oss ha världens fest!!!!!!!

View on Facebook