Äntligen öppnar våra gudstjänster för besökare igen. Från och med den 20 september är det möjligt att fira gudstjänst på plats.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar därför in maximalt 50 besökare.

För att undvika att någon behöver vända i dörren för att det är fullt så vill vi att du bokar din plats här. Bokningen öppnar varje måndag eftermiddag för veckans gudstjänst och stänger söndag kl 10:00. För den som inte är på plats på utsatt Gudstjänsttid så riskerar man att förlora sin plats om andra står i kö för att komma in. Om du inte har bokat plats är du alltid välkommen att chansa på Dropin i mån av plats.

När du besöker gudstjänsten så är du självklart frisk och ser till att hålla avstånd till andra besökare. Vi ser även att du som tillhör en riskgrupp tar eget ansvar enligt de rekommendationer som finns.

Du kan givetvis även fortsättningsvis se en inspelad Gudstjänst från föregående söndag eller ett ”Samtal om tro” på webben.