Varmt välkomna till en helg med mycket gemenskap, skratt, tävlingar, god mat, samtal och bön. En helg för alla! Både för den som är del av vår församling, men också för den som är ny eller nyfiken på kristen tro. Anmälan öppnar den 4 augusti

Vi ber och hoppas på härliga dagar tillsammans och tror att det här kan få vara en viktig helg för många. Så se till att du inte missar detta!Både för den som är del av vår församling, men också för den som är ny eller nyfiken på kristen tro. Vi ber och hoppas på härliga dagar tillsammans och tror att det här kan få vara en viktig helg för många. Så se till att du inte missar detta!  .

Upplägg och resa
14-15 september på Stora Strand. Lägret startar kl 09:30 den 14 september och avslutas ca kl 14:00 den 15 september. Resan tar drygt 1 timme från Karlstad. Om man är osäker på hur man hittar dit så finns en vägvisare vid bensinmacken i Tösse kl 09:00. Om man behöver transport så ordnar vi givetvis det.

Anmäler dig gör du i fomuläret nedan. Familjepris är max 1 600:-. OBS! Ange namn och ålder på samtliga i familjen i angiven ruta. Önskar du bjuda en vän går detta givetvis också bra. Har du frågor beträffande anmälan hör av dig till info@karlstad.pingst.se.

Datasäkerhet
Vi hanterar alla uppgifter enligt den nya dataskyddslagen GDPR. När du anmäler dig på den här sidan godkänner du Pingskyrkans hantering av dina uppgifter.

Lägret är ett samarbete mellan Pingstkyrkan i Karlstad och Pingstkyrkan Deje.